integrar: Constituir, completar un tot amb les parts que falten. Agrupar els procediments per a simplificar la seva gestió mitjançant un esforç coordinat i la planificació conjunta.

Teugrup Consultors és un despatx professional que ofereix serveis de consultoria, assessoria i gestió a empreses i professionals.

 

En 2010 vam iniciar la nostra trajectòria amb la mirada posada a oferir als nostres clients un servei responsable que aportés valor afegit al seu negoci o activitat. Després de deu anys de recorregut i la consolidació d'aquell projecte inicial, Teugrup Consultors es renova en aquest compromís, al mateix temps que situem la innovació i la sostenibilitat en el centre del negoci per a incrementar aquests serveis de valor afegit i ser més eficients.

Resultat d'aquest procés d'evolució tècnica, integració de processos i desenvolupament professional del nostre equip, la proposta inicial es reforça amb una oferta de serveis ampliada, orientada al valor afegit, sempre amb l'objectiu d'oferir un servei que serveixi per a millorar el vostre negoci.

 

El nostre compromís es centra en oferir-vos un assessorament eficaç que us permeti prendre decisions amb la màxima seguretat i confiança.
 Desenvolupem la responsabilitat social i optimitzem el risc fiscal.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis. Fes clic aquí per més informació. Pots acceptar totes les cookies fent clic
al botó "Acceptar totes" o configurar-les o rebutjar el seu ús des del botó configurar.