Avís legal

Gràcies per visitar la nostra pàgina web. Per accedir als nostres serveis, és requereix majoria d'edat i capacitat legal d'obrar d'acord amb la legislació estatal.


L'accés i la navegació en el lloc web, o la utilització dels serveis del lloc web, impliquen l'acceptació expressa i completa de totes i cadascuna de les presents condicions generals de l'avís legal, incloses les polítiques de privacitat i cookies, relatives a les finalitats del tractament de les dades que ens faciliti. Aquestes condicions poden ser modificades o substituïdes pel titular de la pàgina web en qualsevol moment i sense necessitat de preavís per canvis normatius i/o criteris de negoci, per la qual cosa li recomanem que les llegeixi atentament i les consulti quan accedeixi al nostre lloc.


Si l’USUARI no està d'acord amb les condicions generals d'ús que aquest avís estableixi, haurà d'abstenir-se de navegar pel mateix.

En compliment del que disposa l'article 10 de la Llei 34/2002, de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, s'informa que el lloc web www.teugrup.com és titularitat de TEUGRUP CONSULTORS, S.L., (en endavant, l’ASSESSORIA) domiciliada a l’Avinguda Diagonal, 355 Pral. 2a. 08037 BARCELONA, amb NIF B65293656 i inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Tom 41763, foli 84, fulla B396118, inscripció 4a.


La finalitat d'aquest lloc web és la de donar a conèixer els productes i serveis comercialitzats per l’ASSESSORIA, per facilitar informació sobre els mateixos i per facilitar qualsevol altre tipus d'informació que creem d'interès per a l’USUARI.
Pots contactar amb nosaltres a través dels següents mitjans:

 • Correu electrònic:    teugrup@teugrup.com
 • Telèfon:         934 570 539

A través d'aquest lloc web, l’ASSESSORIA ofereix a l’USUARI informació sobre els productes i serveis que comercialitza per tal d’informar-se i/o contractar els serveis que l’USUARI requereixi.

La finalitat d'aquestes condicions és regular l'ús d'aquest lloc web. Per tant, l'accés i l'ús d'aquest per part de l’USUARI estan sotmesos als termes d'aquest avís legal.

L’USUARI accepta voluntàriament i expressa la seva única i exclusiva responsabilitat per l'ús i l'accés al lloc. Així mateix, queda prohibit, i per tant les seves conseqüències seran de l'exclusiva responsabilitat de l’USUARI, l'accés o l'ús del lloc web amb fins il·legals o no autoritzats, amb finalitats o sense finalitat econòmica.

L’ASSESSORIA no pot assumir cap responsabilitat sobre l'ús o accés que els usuaris fan fora de l'àmbit de direcció del lloc web, ni per les conseqüències que puguin ocasionar la falta d'utilitat, adequació o validesa dels mateixos i/o els seus serveis o continguts per satisfer les necessitats, activitats o resultats concrets o expectatives dels usuaris, o els resultats que poguessin derivar-se de l'aplicació pràctica de les opinions, recomanacions o estudis als quals es pot accedir a través del lloc web, la responsabilitat sempre caurà sobre l’USUARI.

L’USUARI es compromet a utilitzar aquest lloc web, els continguts i serveis de conformitat amb la llei, els bons costums, els requisits de bona fe, el present avís legal i altres condicions aplicables que s'incloguin en el lloc web. Podeu veure, imprimir, copiar o emmagatzemar els continguts sempre que sigui per al vostre ús personal.

Queda expressament prohibit:

 1. Utilitzar qualsevol dels continguts i serveis amb finalitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe, a l'ordre públic o als prohibits en aquest avís legal i a les altres condicions aplicables, lesius dels drets i interessos de tercers, o de qualssevol altres poden danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització del servei, equips informàtics o documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic de l’ASSESSORIA.

 2. Utilitzar continguts i serveis que estiguin protegits per qualssevol drets de propietat intel·lectual o industrial pertanyents a l'entitat o a tercers, sense que l’USUARI hagi obtingut prèviament dels seus titulars l'autorització necessària per efectuar el seu ús o destinat a fer.

 3. Reproduir, copiar, distribuir, comunicar els continguts, excepte per a ús personal, quedant prohibit l'ús comercial i la finalitat, així com transformar o modificar els continguts llevat que s'autoritzi el titular de la corresponent drets humans o legalment permesos.

 4. Incorporar virus o altres elements físics o electrònics que puguin danyar o impedir el normal funcionament de la xarxa, del sistema o dels equips informàtics (software i hardware) de l’ASSESSORIA o de tercers, o que puguin danyar documents i arxius electrònics emmagatzemats en aquest equip informàtic.

 5. Spamming o enviament de correu no sol·licitat a través d'aquest lloc, intentant accedir i/o utilitzar els comptes de correu electrònic d'altres usuaris, modificant, manipulant missatges o continguts.

 6. Difondre el contingut de racistes, xenòfobs, pornogràfics, d'apologia del terrorisme o atempten contra els drets humans.

 7. L'obtenció o l'intent d'obtenció dels continguts mitjançant mitjans o procediments diferents dels que, en el seu cas, hagin estat posats a la disposició d'aquest efecte en general, dels comunament utilitzats en Internet per a aquesta finalitat sempre que no suposin un risc de dany o desús de la pàgina web, serveis i/o continguts.

L’USUARI es compromet a no retirar, suprimir, alterar, manipular, o de qualsevol manera modificar:

 1. Apunts, llegendes, indicacions o símbols que els legítims titulars dels drets incorporen a les seves propietats de propietat intel·lectual o industrial.

 2. Els dispositius tècnics de protecció o identificació que puguin presentar els continguts (filigranes, empremtes dactilars, etc.).

L'accés, la visualització i, si escau, la descàrrega dels continguts i/o serveis sempre es faran, i en tot cas, per a finalitats privades i no comercials.

L’USUARI respondrà de tots els danys i perjudicis que pugui sofrir l’ASSESSORIA o qualsevol tercer com a conseqüència de l'incompliment d'aquest avís legal.

L’ASSESSORIA no té l'obligació de controlar la utilització que l’USUARI realitzi d'aquest lloc web, els seus serveis i continguts i, per tant, exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de la utilització dels serveis i continguts per part de l’USUARI. En navegar per la nostra web hauràs de tenir en compte les següents exclusions de garanties:

1. Exclusió de garanties i responsabilitat pel funcionament del lloc web

L’ASSESSORIA, tot i posar els mitjans de seguretat i control disponibles, per tal de minimitzar els problemes causats per un caràcter tècnic, no garanteix l'accés ininterromput i el correcte funcionament d'aquest lloc web, ni de la intimitat i seguretat en la utilització dels serveis, ni que estigui lliure de defectes, errors, virus informàtics o altres components nocius.

Si es detecten circumstàncies anòmales, l’ASSESSORIA intentarà posar-li remei tan aviat com sigui possible, però no assumirà cap tipus de responsabilitat en aquest sentit, especialment pel que fa al possible contagi del seu ordinador per un virus allotjat en aquest Lloc web.

Per això, us recomanem que abans d'iniciar la navegació per aquest lloc web heu instal·lat i actualitzat el programari antivirus, que us permet detectar qualsevol possible virus que pugui haver infectat aquesta pàgina. Malgrat aquesta recomanació, també us informem que la instal·lació del programari antivirus i les seves actualitzacions no representen una garantia absoluta contra possibles contagi per virus informàtics.

En conseqüència, l’ASSESSORIA no acceptarà cap responsabilitat per danys que poguessin ocasionar-se al seu equip informàtic i que tinguin el seu origen en l'accés o ús d'aquest lloc web o en la descàrrega de productes, ofertes, continguts i/o materials disponibles en el mateix.

2. Exclusió de garanties i responsabilitat pel contingut

Aquest lloc web inclou informació sobre els serveis, promocions i/o ofertes que facilita l’ASSESSORIA que en cap cas impliquen ofertes vinculants.

Els recursos, la informació, el contingut i altres materials d'aquest lloc web han estat proporcionats tant per l’ASSESSORIA com per fonts alienes a ella. Per aquest motiu, no es garanteix la fiabilitat, idoneïtat, veracitat, exactitud i actualitat dels recursos, informacions i continguts facilitats per fonts externes. L'ús particular dels recursos, la informació, el contingut i altres materials d'aquest lloc web és responsabilitat exclusiva de l’USUARI. Si voleu obtenir informació més precisa i fiable sobre qualsevol contingut, us suggerim que contacteu amb nosaltres per respondre directament a la vostra sol·licitud i, si això no és possible, us proporcionarem, si escau, les dades de les fonts que proporcionat el contingut en qüestió, de manera que es pugui contactar amb ells.

El disseny, continguts, textos, imatges, animacions i altres elements audiovisuals, així com els codis font i altres elements de programació continguts o utilitzats en aquest lloc web que en formen part, són propietat de l’ASSESSORIA o de tercers als quals s'hagi els seus drets d'explotació i, per tant, estan protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial. Per tant, està prohibit la imitació del nostre lloc en la seva totalitat o en part.

L'ús d'aquest lloc web no implica la cessió de cap dels drets de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació sobre qualsevol de les obres esmentades anteriorment. L’USUARI només té dret a un ús privat dels continguts.

Aquest lloc web pot posar a disposició dels seus usuaris dispositius tècnics d'enllaços, connexions, directoris i/o eines de cerca que permetin a l’USUARI accedir a llocs web que siguin titularitat de tercers, o que siguin controlats o operats, en la seva totalitat o en part, per aquests. Aquests enllaços tenen com a finalitat facilitar l'accés a altres llocs web que tinguin contingut i informació d'interès per a l’USUARI.

L’ASSESSORIA no edita ni controla aquests continguts, per tant, no assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis que poguessin derivar-s de la veracitat, la qualitat, la fiabilitat, la disponibilitat, l'accessibilitat, la utilitat, la continuïtat o qualsevol altre aspecte de la informació i serveis dels continguts resultants de l'enllaç.

Proporcionar un enllaç al lloc web d'un tercer no vol dir que aprovem, autoritzem o Patrocinem aquest lloc web o que estem d'alguna manera associats a aquests tercers. Si l’USUARI decideix accedir al lloc web enllaçat, ho fa sota la seva exclusiva responsabilitat, per tant, li demanem precaució en l'avaluació i utilització dels continguts i serveis presentats per aquests enllaços.

En referència a enllaços de tercers al nostre lloc web, l’ASSESSORIA, llevat que s'autoritzi expressament, no cedeix cap dret de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació en el lloc web, la seva programació, el seu disseny o els seus continguts. En el cas d'enllaços autoritzats, aquests es limitaran a la pàgina principal, no implicarà cap dret sobre el mateix. Aquesta autorització implicarà exclusivament permetre l'accés, quedant prohibida la reproducció total o parcial dels nostres continguts. Simplement establir un enllaç al nostre lloc no dóna dret a considerar-se un contribuent o soci de l’ASSESSORIA.

L’ASSESSORIA podrà revocar l'autorització indicada anteriorment, en qualsevol moment sense necessitat de defensar la causa. Els titulars de la pàgina web que ha realitzat l'enllaç han de procedir, un cop rebuda la revocació de l'autorització per part de l’ASSESSORIA, a realitzar l'esborrat immediat de l'enllaç.

En compliment de la normativa vigent en protecció de dades de caràcter personal, la distribució d'assegurances i la Llei 34/2002, d' 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l'informem que les seves dades seran tractades i registrades en un fitxer titularitat de l’ASSESSORIA.

Per a més informació sobre aquests aspectes anar a privacitat i cookies

El lloc pot contenir espai reservat per a la publicitat. En aquest cas, s'inserirà que la publicitat de la publicitat CONSULTIVA o de tercers que considerem pugui ser d'interès per a l’USUARI.

L’ASSESSORIA no proporciona informació de l’USUARI als anunciants, excepte dades estadístiques anònimes sobre l'ús del lloc, de manera que el servei es pot millorar i oferir productes d'acord amb les expectatives dels usuaris.

No obstant això, els anunciants i proveïdors, a través de les cookies, poden tenir la possibilitat d'obtenir informació sobre l’USUARI, els usos que realitza dels serveis i els seus moviments a través de la xarxa. Com que no té relació amb els usos que l'empresa de publicitat pot fer d'aquesta informació, l’ASSESSORIA no es fa responsable de la recollida d'informació per part d'aquestes empreses.

L’USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d'ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l'exclusió de l'error en ells, i per tant les accepta de manera completa i expressa.

L’USUARI és plenament conscient que la mera navegació d'aquest lloc web, així com la utilització dels seus serveis, implica l'acceptació d'aquestes condicions d'ús.

Si qualsevol disposició continguda en aquest avís legal és il·lícita, nul·la o ineficaç, es considerarà exclosa del present avís legal i no afectarà la validesa i efectivitat de les altres disposicions.

La relació entre l’ASSESSORIA i l’USUARI es regirà per la normativa espanyola en vigor. Per a la resolució de qualsevol discrepància, controvèrsia o controvèrsia derivada de la interpretació o compliment d'aquest avís legal, sobre el contingut d'aquest lloc web o sobre els serveis en general, l’ASSESSORIA i l’USUARI renuncien a qualsevol altre fur que els pogués correspondre es sotmeten a la normativa espanyola i la jurisdicció dels jutjats i tribunals de Barcelona.

Prèviament, tant l’USUARI com l’ASSESSORIA es comprometen a negociar de bona fe per resoldre qualsevol controvèrsia o disputa, fixant el termini d'un mes, a partir de la data en què un dels parts notifiqui a l'altre per escrit de la seva reclamació, potencialment subjectes a litigis.

Per a qualsevol comunicació entre l’ASSESSORIA i l’USUARI pot dirigir la seva comunicació mitjançant els mitjans que triï entre els següents:

TEUGRUP CONSULTORS S.L.

Avda. Diagonal, 355 Pral. 2ª

08037 Barcelona,

Tel. 934 570 539

teugrup@teugrup.com

Les comunicacions de l’ASSESSORIA a l’USUARI es realitzarà a través dels mitjans de contacte que ell mateix hagi emprat entre els anteriors assenyalats.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis. Fes clic aquí per més informació. Pots acceptar totes les cookies fent clic
al botó "Acceptar totes" o configurar-les o rebutjar el seu ús des del botó configurar.